Ontdek Champ business

Bereik meer sporters bij jou in de buurt

Champ is een podium voor alle sportaanbieders. Bereik nieuwe sporters, plan activiteiten in en ontvang RSVP’s en betalingen veilig online. Champ regelt het voor je. Zodat jij je kunt focussen op sport.

Header image
Spotlight exclamation

Gratis in de spotlight

Bij de snelst groeiende sportcommunity


Spotlight rocket

Boost je business

Laat meer sporters jouw sport beleven


Spotlight piggy bank

Op jouw voorwaarden

Bepaal je eigen prijzen, met veilige betaling


Eén plek voor alle sporten

Champ brengt sporten en sporters samen

Champ is de snelstgroeiende sportcommunity van Nederland. Het is dé online plek waar sporten en sporters samenkomen. Champ maakt sport of het aanbieden van sport toegankelijk voor iedereen. En geeft jong en oud de kans om nieuwe sportervaringen op te doen. Bijvoorbeeld bij jou. Champ biedt je de tools om meer sporters te bereiken en jouw sport makkelijk te organiseren. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Champ, jouw startpunt voor sport.

Teaser image
 

Meer sporters, zo geregeld...

Zo eenvoudig werkt Champ

Zet jezelf op de kaart

Vaak hebben we de basisvermelding al voor je geregeld. Vul je profiel aan met foto’s, actuele info en de juiste contactgegevens.

Plan een activiteit

Organiseer een eenmalige of terugkerende activiteit. Vertel wie je zoekt en houd het simpel, zodat iedereen zich makkelijk kan aanmelden.

Game on!

Sporters kunnen zich direct bij je aanmelden. Wij verzorgen de boekingen en betaling. Jij zorgt voor een onvergetelijke sportervaring.

Zit waar je doelgroep zit

64% van alle Nederlanders oriënteert zich online

Alle voordelen op een rij

Dit is waarom Champ bij je past

Champ is volledig gericht op sport. Van gratis initiatieven tot betaalde activiteiten van sportaanbieders. Elke sport mag meedoen, dus ook jouw sport. Meld je aan en laat alle Champs met je kennismaken.

Benefits teaser
RSVP en betalingen zo geregeld

Wij regelen alles veilig en zonder gedoe via het platform. Zo nemen we je werk uit handen en kun jij je focussen op sport.

Benefits teaser
Bepaal je eigen tarieven

Organiseer je sport op jouw voorwaarden. Bepaal zelf je prijzen en beschikbaarheid. Bij Champ heb je alles in eigen hand.

Benefits teaser
Bereik meer in minder tijd

Activiteiten inplannen, deelnemers werven, contact houden en betalingen regelen. Het is allemaal in no-time geregeld.

Benefits teaser
Ideaal voor groepen

Houd overal contact met alle deelnemers. Stem planningen af, organiseer aanmeldingen, check-ins en betalingen direct via het platform.

Benefits teaser
Verhoog je bezettingsgraad

Voorkom lege velden, banen en/of zalen. Scoor extra deelnemers voor daluren en bestaande sessies. Champ laat je business groeien.

Benefits teaser
Kosten

Deelname aan Champ is gratis. Je betaalt enkel 10% commissie over de omzet. Specifieke campagnes en kanalen zoals de Nationale Sport Cadeaukaart hebben andere regels, we lichten je graag alles toe.

Join the community

Wij zijn er voor alle sportaanbieders

Sport Studio

Sport Studio

Champ zet jouw bedrijf op de kaart

Weten sporters jouw studio te vinden? Wij helpen je om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Je trainers kunnen direct hun sessies inplannen, wij matchen die met sporters bij jou in de buurt. Verhoog de bezetting tijdens daluren en in bestaande sessies, bepaal je eigen tarief en maak het jezelf vooral erg makkelijk. Champ regelt het voor je.

Staat jouw locatie er al tussen?

Claim jouw plek en laat sporters jou vinden