Wat wil je weten?Vind hier het antwoord

Veelgestelde vragen

Algemeen

Je bent van nature gemotiveerd om te bewegen. Je leert rollen, kruipen, lopen. Rennen, klimmen en fietsen. Je leert een bal te gooien en er tegenaan te slaan. Je wordt lid van een sportvereniging en zet je eerste stappen op het veld. Maar hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het wordt om structureel te blijven sporten. Je wilt nog wel, maar door studie, werk, verhuizing en gezinsuitbreiding verschuiven je prioriteiten. Je zoekt gemak en flexibiliteit, maar raakt verstrikt in een wirwar van sporten, aanbieders en abonnementen. Je verliest je motivatie en kiest voor de bank. En dan heb je Champ. We laten je zien wat er in de buurt te doen is, helpen je kiezen en maken het makkelijk om op elk moment te boeken en per keer te betalen, zonder abonnement. We halen alle drempels weg. We keep you motivated.

Champ is voor iedereen. Van sporters tot sportaanbieders en voor elk niveau. Maar Champ is er vooral voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier van het boeken of aanbieden van sport. Wij maken sport zo laagdrempelig mogelijk en nemen alle hindernissen weg die jou tegenhouden om gemotiveerd te blijven sporten.

Nope. Wij geloven namelijk in een compleet nieuwe manier van sporten waarbij je alleen betaalt voor wat je sport. Zo kun je vrijblijvend nieuwe sporten uitproberen zonder direct ergens aan vast te zitten en besteed je niet langer onnodig geld aan een abonnement waar je uiteindelijk nauwelijks gebruik van maakt.

Champ kun je zo duur maken als je zelf wilt. Van 0 euro per maand tot en met een 1 met 6 nullen. Alles kan. Je zit bij Champ ten slotte niet vast aan een abonnement. Je bepaalt zelf welke activiteiten je boekt en weet zelf het beste hoeveel jij te besteden hebt. Maar hoeveel je ook kwijt kunt, investeren in je gezondheid door te gaan sporten is natuurlijk nooit een slecht idee. De voordelen zijn eindeloos. Let's go!

Profiel aanmaken

Omdat Champ alles in huis heeft om jou gemotiveerd te houden. We inspireren je met relevant aanbod in de buurt, verrassen je met unieke sportactiviteiten en proberen je de meest voordelige deals voor te schotelen. En dat allemaal via een online boekingsplatform waarop je eenvoudig het grootste aanbod aan sportactiviteiten boekt.

Wij vragen je om enkele gegevens zodat we je een zo goed mogelijke ervaring op ons platform kunnen bieden en je relevante content te kunnen laten zien. Hier gaan wij uiteraard zorgvuldig mee om en verstrekken deze dan ook niet aan derden. Het beschermen van je gegevens heeft onze hoogste prioriteit. Voor alle informatie omtrent het verzamelen en verwerken van gegevens door Champ, lees zorgvuldig onze Algemene Voorwaarden, het Privacy- en Cookiebeleid en de Voorwaarden User Generated Content door.

Oh jee! Geen paniek. Klik bij het inlogscherm op 'Wachtwoord vergeten?'. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen. Mail niet ontvangen? Check, check, dubbelcheck je spambox dan nog even. Wie weet is 'ie daar per ongeluk beland.

Activiteiten boeken

Ja, dat kan! Je kunt elke activiteit boeken, maar let wel op de beschrijving bij een activiteit. Daar vind je terug voor welk niveau de activiteit geschikt is. Er is geen beginner die gelukkig wordt van ploeteren tussen gevorderde kickboksers terwijl je zelf nog nooit in de ring hebt gestaan.

Met de QR-code heb je toegang tot de door jou geboekte activiteit. De organisator van de activiteit zal jouw QR-code scannen bij aanvang om je aanwezigheid te registreren. De QR-code vind je terug in je profiel onder 'Mijn inschrijvingen' en staat ook vermeld op het ticket dat je na het afronden van jouw boeking per e-mail hebt ontvangen.

Voor iedere activiteit die je boekt, ontvang je een QR-code. Deze vind je terug op het ticket dat je na het afronden van jouw boeking per e-mail hebt ontvangen, maar je kunt de QR-code ook vinden in je profiel onder 'Mijn inschrijvingen'. In principe zou je voor elke geboekte activiteit een QR-code moeten ontvangen. Hiermee kan de organisator van de activiteit je inchecken. Geen code ontvangen? Neem contact op met onze supportafdeling via support@champ.nl. We helpen je graag verder!

Activiteiten die al geboekt zijn, kunnen door de organisator niet geannuleerd worden. Dit betekent dat activiteiten altijd door zullen gaan en er geen sprake is van kostenrestitutie.

Nee, dat kan niet, maar waarom zou je ook? Geld op zak kun je alleen maar verliezen. Daarom betaal je via Champ makkelijk en veilig online. Alle betalingen verlopen via een beveiligd betaalplatform via onze website.

Ja, zeker! Alle online betalingen worden afgehandeld door een betrouwbare partij: Online Betaalplatform.

Blijf rustig, maar neem direct contact met ons op. Wij kunnen voor je checken wat er precies is misgegaan. Stuur een e-mail naar onze supportafdeling via support@champ.nl, of bel ons op 030-3079530.

Zoek de activiteit waar je je voor voor wilt inschrijven, klik op 'inschrijven' en vul vervolgens de kortingscode in om deze te verzilveren.

Reviews

Nadat je hebt deelgenomen aan een activiteit, ontvang je een e-mail met een uitnodiging om een review te plaatsen. Volg de instructies in deze mail op en

Je review is zichtbaar voor iedereen. Van je moeder, je achternicht, beste vriend en oma tot en met de sportaanbieder waar je de activiteit hebt gedaan. Iedereen dus. Houd dat in gedachten

Nee, dat is niet mogelijk. Ben je het écht-

Je krijgt alleen een uitnodiging om een review te plaatsen nadat je hebt deelgenomen aan een activiteit. In dat opzicht is je review nooit helemaal anoniem. De sportaanbieder weet ten slotte wie er is komen sporten. Wel kun je ervoor kiezen om bij het invullen van je naam 'anoniem' in te vullen.

Veelgestelde vragen door professionals

Met Champ vergroot je je zichtbaarheid bij sportend Nederland. Trek meer sporters aan voor jouw activiteit(en) en verhoog je bezettingsgraad. Jij bepaalt zelf het tarief voor de door jouw aangeboden activiteiten en RSVP's en betalingen worden veilig en zonder gedoe via het platform geregeld. Wij nemen je werk uit handen, zodat jij je kunt focussen op sport.

Registreren bij Champ is gratis. Je betaalt enkel €0,50 administratiekosten + 10% transactiefee per betaalde activiteit die bij jou geboekt wordt. Daarnaast wordt er bij jouw eerste uitbetaling €5,50 ingehouden voor het verifiëren van je bedrijf bij Online Betaalplatform wanneer je beschikt over een KvK-nummer. Dit is de externe partij die alle betalingen veilig voor jou beheert. Indien je niet beschikt over een KVK-nummer, wordt er bij de eerste uitbetaling €0,50 ingehouden.

Jij ontvangt de betalingen voor jouw activiteiten maandelijks aan het einde van de maand. We houden de €0,50 administratiekosten + 10% transactiefee per boeking dan direct in en betalen het resterende bedrag aan je uit.

Om een correcte uitbetaling te garanderen is het van belang dat je de QR-code scant die een deelnemer heeft ontvangen na het boeken van de activiteit. Dit kan uiterlijk tot de beoogde eindtijd van de activiteit. Controleer of de optie 'Scan QR-codes aanstaat' op je mobiel, open de camera, richt deze op de QR-code en open de pop-up die in beeld verschijnt. Op deze manier kun je deelnemers inchecken voor je activiteit. Je kunt de cijfers onder de code ook handmatig invullen in je profiel onder 'Scan toegangstickets'.

Een deelnemer kun je inchecken door de QR-code te scannen met de camera van je mobiel of door de numerieke code handmatig in te voeren in je profiel onder 'Scan toegangstickets'. Werken beide manieren niet? Neem dan contact op met onze supportafdeling via support@champ.nl.

Je kunt uiterlijk tot en met de eindtijd van de activiteit een sporter inchecken. Zorg ervoor dat je dit op tijd doet, om zo een correcte uitbetaling te garanderen.

Activiteiten aanmaken

Easy peasy! Log in op je businessprofiel en klik op 'plaats activiteit'. Doorloop alle stappen, bedenk een pakkende titel, zorg voor een duidelijke omschrijving en vergeet ook vooral niet om sfeervol beeldmateriaal toe te voegen.

Een geplande activiteit kun je op een specifieke datum en tijd inplannen. Bij een 'vrije inloop'-activiteit koopt een sporter een los ticket voor de activiteit en zal hij/zij zelf contact met je opnemen om de activiteit in te plannen.

Bij het aanmaken en inplannen van een activiteit kun je ervoor kiezen om de activiteit 'eenmalig', 'elke week', 'elke twee weken' of 'elke vier weken' in te plannen. Wil je een activiteit meer dan 1x per week inplannen, bijvoorbeeld op maandag en donderdag? Kies dan voor 'Elke week' en plan eerst één dag in, bijvoorbeeld maandag. Als je de maandag helemaal hebt ingepland, kun je daarna nogmaals dezelfde activiteit gaan inplannen voor een andere dag in de week. Ga hiervoor naar 'Mijn activiteiten' in je profiel en kies onder de activiteit voor 'Activiteit inplannen'.

Zorg dat je mooie foto's bij je activiteit plaatst, want met goed sfeerbeeld maak je je activiteit veel aantrekkelijker! De foto moet scherp zijn, horizontaal heeft de voorkeur en het liefst met een minimale afmeting van 1200x800. Wil je graag professionele foto's laten maken? Dat kan! Neem contact met ons op via support@champ.nl voor de mogelijkheden.

Ja, dat kan in je profiel onder 'Mijn activiteiten'. Klik op het potloodje in de afbeelding om je activiteit te wijzigen.

Ja, dat kan in je profiel onder 'Mijn activiteiten'. Klik op 'Activiteit verwijderen'. Let op: boekingen die al gemaakt zijn door sporters kunnen niet verwijderd worden. Wees je ervan bewust dat deze sporters rekenen op jou!

Nog vragen?

Heb je nog meer vragen, en staan deze er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen
Contact teaser