Join the community

Vind of start een team die bij je past

Blijf altijd op de hoogte van alle activiteiten uit je team! Op zoek naar iets nieuws en zoek je een andere Champ om dit mee te doen? Waar wacht je nog op? Join een team!

Samen sporten is veel leuker

Altijd al wat nieuws willen proberen? Of gewoon opzoek naar een andere uitdaging, maak een team aan en vind een sportmaatje!

Zoek gemakkelijk een teamgenoot

Al een bestaand team of groepje en je kan er soms of altijd wel iemand bij gebruiken? Maak een team aan en stel je activiteiten open, voor je het weet heb je die andere Champ gevonden.

Ontdek leuke teams bij jou in de buurt

Altijd weer een keer willen voetballen maar weinig mensen om dat mee te gaan doen? Zoek voor een voetbal team en vind like minded sporters!

Blijf altijd op de hoogte van alle activiteiten

Niks missen, altijd wanneer iemand zin heeft even de baan op om die bal te slaan? Join een team en blijf op de hoogte van alle activiteiten die in dit team worden aangemaakt.

Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Maak zelf een team aan

Neem je graag zelf het initiatief? Ben je een trainer op zoek naar een klas? Dan kun je ook zelf een team aanmaken. Promoot je team, zodat anderen je kunnen vinden. En je ontvangt alle aanmeldingen via Whatsapp. Hoe makkelijk kan het zijn?

Start jouw team

Sluit je aan bij een team

Samen sporten? Join een team bij jou in de buurt.