Ga gratis sporten met Lidl!

Bewegen is gezond én belangrijk voor iedereen, spaar daarom mee en ga gratis sporten met Lidl! Er zijn meer dan 1 miljoen sportactiviteiten te boeken, zoals bootcamps, fitness, yogalesjes, tennislessen, boksklasjes, padelbanen en nog veel meer. Bekijk snel waar je bij jou in de buurt kan gaan sporten!

1. Spaar 5 sportzegels

Bij elke €10 boodschappen spaar je een actiezegel en met 5 zegels heb je een volle spaarkaart waarmee je een gratis sportactiviteit kan boeken.

2. Kies je sport

Kies uit de 1 miljoen verschillende sportactiviteiten die beschikbaar zijn door heel Nederland. Meer volle spaarkaarten = vaker gratis sporten.

3. Ga aan de slag

Boek je sportticket en laat bij het bezoek aan de locatie de QR-code van je boekingsbevestiging scannen. Lever je volle spaarkaart in en kom in beweging.

Bekijk alle sportlocaties in jouw woonplaats

Een greep uit het ruime aanbod waar je kan gaan sporten

Ontdek snel wat er nog meer bij jou in de buurt te doen is!

Veelgestelde vragen

Spaar tussen 23 mei en 3 juli 2022 sportzegels bij elke €10 aan boodschappen bij de Lidl. Wanneer je een volle spaarkaart hebt kan je een sportactiviteit boeken. Je hebt keuze uit 1 miljoen sportactiviteiten.

Boek je sportticket en laat bij het bezoek aan de sportschool de code van je boekingsbevestiging scannen.

Je kan volle spaarkaarten tot en met 31 juli inzetten voor een sportactiviteit. Veel plezier!

Zo vaak als jij wil! Hier is wel een kleine kanttekening bij: het gaat om een kennismakingsactie met een sportaanbieder naar jouw keuze. Zo kan het per aanbieder verschillen hoe vaak jij een les gratis kan uitproberen. Dit is te vinden per sportaanbieder op het profiel.

Dat verschilt per sportschool of club. Je kan op het profiel van de sportlocatie zien of het mogelijk om vaker gratis te gaan sporten.

Zen, fun, sweat en energie; je vindt het met Champ.Wij zijn het grootste sportplatform van Nederland en bieden tijdens de Maand van de Sport 1 miljoen verschillende sportactiviteiten aan.Wij willen Nederland in beweging brengen en met ongekend veel keuze is er altijd wel een passende match!