De actie is afgelopen

Helaas is deze actie afgelopen. Tot en met dinsdag 28 februari 2023 was het mogelijk om vouchercodes in te leveren voor gratis sportactiviteiten. Heb je nog een vraag over deze actie? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. Stuur hiervoor een mail naar hello@champ.nl. Wil je vaker blijven sporten? Kijk op champ.nl en boek de leukste sporten bij jou in de buurt!

Hoe werkt het?

1.Bestel jouw GRATIS vouchercode

Ga naar ah.nl/fitdeals en bestel een vouchercode om gratis te gaan sporten. Na je bestelling ontvang je deze code direct per e-mail van Albert Heijn.

2. Kies jouw studio of sportschool

Op deze website vind je 1.000+ verschillende studio’s, sportscholen en gyms. Kies de locatie die jij wilt bezoeken en ontdek wat je kan doen.

3. Klaar voor de start?

Boek de activiteit of les die jij wilt doen. Vergeet niet om je vouchercode in te zetten. Je ontvangt de bevesting per mail en kan gaan sporten Veel plezier!

Veelgestelde vragen

Claim tussen 30 december 2022 en 15 januari 2023 via ah.nl/fitdeals jouw gratis vouchercode. Daarmee kan je op deze website gratis sport boeken. Je hebt tot 28 februari om je vouchercode(s) te verzilveren.

Zo vaak als je wil! Hier is wel een kleine kanttekening bij: het gaat om een kennismakingsactie met de sportlocatie. Je mag dus vaker van deze actie gebruik maken, maar per locaties slechts een keer. Als je al lid bent van de sportlocatie kan je helaas geen gebruik maken van deze actie.

Dat verschilt per sportschool of club. Bij sommige kan je een keer gratis sporten, bij sommige kan je een rittenkaart boeken om vaker een les te reserveren en sommige locaties bieden een gratis week of maand sporten aan. Bekijk waar je wilt gaan sporten, of bezoek verschillende locaties.

Zen, fun, sweat en energie; je vindt het met Champ. Wij zijn het grootste sportplatform van Nederland en bieden tijdens de Back in Shape weken samen met Albert Heijn de leukste gratis sporten aan. Wij willen Nederland in beweging brengen en met ongekend veel keuze is er altijd wel een passende match!