ChampWe keep you motivated

Over ons

Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Wij maken het boeken van sport makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Geen duur abonnement. Geen verplichtingen. Vind altijd een sport die bij je past. Of je nu een geboren krachtpatser bent, je avonden het liefst op je yogamat doorbrengt of juist dolgraag met een racket de baan op stapt. Boek wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent. Voor één keer. Of elke dag. We keep you motivated.

Michiel - Founder
“Ik ben erin geslaagd zoveel verschillende sporten te hebben beoefend, dat het me nooit lukte ergens écht goed in te worden. Van tennis, hockey, judo tot aan waterpolo: ik heb werkelijk alles geprobeerd. Tijdens mijn studententijd heb ik járen fanatiek gesquasht samen met mijn compagnon Paul (Wiertz). Op dit moment ben ik vooral actief in fitness, boksen en hardlopen, en stap ik zo nu en dan op de fiets om een stuk te wielrennen. Dit jaar heb ik me voorgenomen de Amstel Gold Race te overleven en dus mijn eerste triathlon te gaan doen. Het moge duidelijk zijn: je kunt mij altijd gek maken voor een competitie en het proberen van nieuwe dingen.”


Paul - Founder
“Waar je mij nou écht voor kunt wakker maken? Sport, spel, vitaliteit en competitie! Hoewel sport natuurlijk vooral leuk moet zijn, werkt het voor mij extra motiverend als ik ergens bij kan winnen. In het verleden heb ik veel verschillende sporten beoefend. Van wedstrijdzwemmen, basketbal, zaalvoetbal, golf, rugby tot aan boksen. Nu speel ik fanatiek squash, stap ik om de week op de fiets om een stuk te gaan mountainbiken en zwem ik graag in natuurwater zolang de temperatuur dat toelaat. En als het écht koud is, word ik dolblij van skiën. Niet sporten is voor mij geen optie. Daarom geloof ik in Champ: veel verschillende sporten op één platform die ik kan boeken wanneer het mij uitkomt, en vol met competitieve sporters met wie ik de strijd kan aangaan.”


Dennis - Digital Marketeer
“Twintig jaar lang was ik een fervent voetballer in de kelderklasse bij een voetbalclub in de kop van Noord-Holland. Inmiddels heb ik mijn gouden voetbalschoenen aan de wilgen gehangen, en ga ik vier keer per week voor goud in de sportschool. Omdat ik in Amsterdam woon, in Utrecht werk, maar ook nog regelmatig in Opperdoes, de plaats waar ik ben opgegroeid, te vinden ben, is het voor mij niet prettig om vast te zitten aan één sportschool. Er was zelfs een tijd dat ik meerdere abonnementen had. Totaal niet handig, en ook zeker niet voordelig. Dankzij Champ kan ik nu zelf bepalen waar en wanneer ik ga sporten. Of ik nou zin heb om direct vanuit werk door te gaan, ’s avonds laat nog even wil knallen, of in het weekend toch ineens liever in de sportschool sta dan in de kroeg. Ideaal.”


Eric - Product Owner
“Mijn sportieve avontuur begon op zesjarige leeftijd met korfbal. Omdat mijn overload aan kinderlijke energie het niet aankon maar de helft van de wedstrijd te mogen bewegen, stapte ik al snel over op wedstrijdzwemmen, tennis en hockey. Vanaf mijn zestiende volgde een iets te lange sportieve onderbreking met heel incidenteel een uitstapje naar de sportschool. Nu, als student-af, uitgebackpackte, en fulltime werkende volwassene heb ik squash opgepakt, waar ik twee keer per week al mijn energie eruit ren op de baan. Toch blijf ik het leuk vinden om af en toe iets anders te proberen. Champ brengt opnieuw diversiteit in mijn sportleven. Een keer kickboksen, bootcampen en misschien zelfs weer een keer hockeyen? Alles is mogelijk, zolang er maar gezweet wordt!”


Claartje - Contentmanager
“Jazzballet, streetdance, fitness, hockey, kickboksen, spinning, hardlopen, yoga… ik heb een hoop sporten gedaan en ben eigenlijk de typische multi-sporter die we met Champ ook hopen te bereiken. Momenteel moet ik als jonge moeder een hoop ballen in de lucht houden en dan is het fijn om niet gebonden te zijn aan één sport of sportschool. Ik vind sporten heerlijk, maar het moet wel maar net in m’n agenda passen. De ene keer trek ik mijn hardloopschoenen uit de kast, het volgende moment sta ik me uit te leven op een bokszak. Ik ben blij dat we nu met Champ een platform bouwen waar ik verschillende sporten kan boeken op het moment dat het mij uitkomt. En dat ik per keer kan betalen, scheelt me ook nog eens een hoop abonnementskosten!”

Marielle - Contentmarketeer
“Vroeger beoefende ik zo’n beetje ieder jaar een andere sport. Van ballet, streetdance en ritmische gym, tot aan paardrijden en taekwondo. Tja, keuzestress. Toen ik op mijn achttiende op kamers ging veranderden mijn sportbehoeften. Het paste simpelweg niet meer bij mijn hectische, onregelmatige studentenleven om wekelijks op vaste dagen en een vast tijdstip te sporten. En vastzitten aan een abonnement op de sportschool zag ik ook niet zitten. Maar ja, wat moest ik dan? Destijds was daar nog niet echt een passend antwoord op. Nu wel. Met Champ werken we aan een platform waar je niet beperkt wordt in je keuzevrijheid en je ook nog eens zelf je tijd kan indelen. Eindelijk yoga, fitness, spinning én bootcamp beoefenen op momenten dat ik daar tijd voor heb!”

Peter - Supply Lead
“Van kleins af aan heb ik altijd fanatiek gejudood. Tot op de dag van vandaag hijs ik mezelf nog altijd een paar keer per week met veel plezier in mijn judopak. Naast deze grote passie vind ik het leuk om af en toe hard te lopen, te kickboksen en duik ik zo nu en dan de sportschool in. Dankzij Champ kan ik alleen of met vrienden vrijblijvend nieuwe sporten ontdekken. Ik zit nergens aan vast en doe waar ik op dat moment zin in heb. Ideaal voor mij als échte sportliefhebber. Het mooiste sportmoment dat ik me kan herinneren? Het Olympisch goud van Epke Zonderland in Londen. Magisch.”